geert rennen voor go for it pt

Waarom Go For It Pt?

  • Ruim 200 m2 oppervlakte

  • Indoor en Outdoor ruimte

  • Ligt op 10 minuten rijden van Breda en Prinsenbeek

  • Gratis parkeren

  • Douche mogelijkheid

Indoor & Outdoor Area

Welkom bij Go For It PT, dé Personal Training studio in Breda! Met onze ruime locatie van meer dan 150 m2 aan sportoppervlakte, gevestigd aan de Spinveld 13 A8, bieden wij de ideale omgeving om optimaal te trainen. Onze studio is gelegen op een industrieterrein in Breda en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, slechts een kleine 5 minuten rijden.

Wat onze locatie uniek maakt, is dat we niet alleen binnen trainen, maar ook de mogelijkheid bieden om buiten te sporten. Zo kunnen wij jou zowel binnen als buiten begeleiden en trainen. Daarnaast beschikken wij over gratis parkeergelegenheid, zodat je je auto veilig kunt parkeren tijdens je trainingssessie.

Na het sporten kun je bij ons heerlijk douchen, zodat je fris en energiek verder kunt met je dag. Ook is er een kleedkamer aanwezig, waar je rustig kunt omkleden en je kunt voorbereiden op je training.

Bij Go For It PT werken wij uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens je trainingssessies. Onze ervaren Personal Trainers staan voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw gewenste doelen. Of je nu wilt werken aan kracht, conditie, gewichtsverlies of een specifiek doel hebt, wij bieden een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bij Go For It PT geloven we in de kracht van Personal Training. Onze trainers zijn experts op het gebied van fitness en gezondheid en zullen jou motiveren, uitdagen en begeleiden tijdens je trainingen. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt en je doelen bereikt.

Wil jij ook ervaren wat Personal Training bij Go For It PT voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we voor succes, let’s Go For It!

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!