• Ruim 19 jaar ervaring

 • Allround trainer

 • Mental Coach

 • Expert van voeding en suppletie

 • Motivator

Geert Rennen

Mijn naam is Geert Rennen en ik woon met mijn gezin in het mooie Prinsenbeek. Al ruim 19 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche. Mijn passie ligt in het adviseren van mensen op het gebied van voeding, suppletie en training.

In de trainingen die ik verzorg staan verantwoord trainen, diversiteit, doelgerichtheid en een dosis humor centraal. Belangrijk is dat dit voor onze klant een ‘me time’ moment is en dat je dus ook mentaal opgeladen wordt.

Zie jij door de dumbells het bos niet meer en heb je dus geen idee hoe je aan je doel moet beginnen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Go For It !

 • Krachttraining

 • Allround trainer

 • Passie overdragen op de klant

 • Motivator

Ibe Smeulders

Hallo allemaal! 🙋‍

Via deze weg zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ibe, ik ben 20 jaar en gek op de gym! Waar ik dan maar ook al te graag zelf te vinden ben. Trainen ook wel pompen noemen we het 😉 Verder ga ik graag met mijn vrienden naar leuke feesten en hou ik van genieten! Balans is de key.

In mijn trainingen staan; hard trainen met de juiste techniek en fun centraal. Wil je ergens voor gaan, dan is er altijd een mogelijkheid en tijd om dit te kunnen bereiken en daar help ik je graag bij!

Wanneer gaan wij aan de slag?
Meld je aan via info@goforitpt.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden! 📩

 • Allround trainer

 • Crossfit expert

 • Mobiliteit trainer

 • Motivator

Willem Paulussen

Mijn naam is Willem, 41 jaar en ben al heel mijn leven een fanatiek sporter. Het begon met fitness, daarna 6 jaar in het leger en nu alweer 5 jaar fanatiek CrossFitter. Ik houd dus wel van een stevige workout. Het laatste jaar ben ik gestart met bootcamp lessen geven. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden om voor hen een betere versie van zichzelf te maken. Inmiddels al ruim een jaar Personal Trainer bij Go For It PT en vindt het heerlijk om les te geven. In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met gezonde voeding.

Wanneer ontmoeten wij elkaar zodat we een stevige workout gaan doen?

 • Small Group Training

 • Stagiaire bij Go For It PT

 • Motivator

Vélien Keus

Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Vélien en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding sport en bewegen niveau 4 op CIOS. De afgelopen jaren heb ik stage gelopen bij meerdere sportcentra en daarbij waardevolle ervaring opgedaan in het geven van trainingen en het begeleiden van diverse sporters. Ook had ik elke week mijn vaste smallgrouptraining.

Vanaf september 2023 ben ik gestart op mijn stage bij Go For It PT, waar ik het hele schooljaar zal meedraaien. Op de dinsdagavond zal ik een Small Group Training onder mijn hoede nemen. Uiteraard zal Geert mijn back-up zijn en gaan we samen aan de slag!

Meld je aan zodat we aan de slag kunnen gaan!

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!

HOE GAAN WE JE HELPEN?

Personal Training

Wil jij de volledige aandacht van jouw Personal Trainer? Dan is 1- op- 1 training het meest geschikt! Samen met je Go For It Personal Trainer ga je iedere training weer tot het uiterste en verleggen we stap voor stap de grenzen.

Duo Training

Train jij liever samen met je vriend(in), buurman/buurvrouw, kennis, collega of partner? Dan is deze DUO Training geschikt voor jou! In deze trainingen staan ‘Fun’ en ‘Resultaat’ centraal. Samen doelen behalen. Let’s train together!

Small Group Training

Train jij liever in een klein groepje van maximaal 4 personen? Met deze Small Group Training ga je iedere training weer samen tot het uiterste. Bij iedere workout staan ‘Fun’en ‘Resultaatgericht’ werken op nummer één.

Lifestyle Coaching

Is het voor jou lastig de juiste structuur te vinden met je voeding? Lifestyle coaching geeft je een laagdrempelig en persoonlijk voedingsschema. Met persoonlijk advies coachen we je naar de juiste structuur en balans.

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!