• Ruim 16 jaar ervaring

  • Allround trainer

  • Running specialist

  • Ruime ervaring met voeding en voedingssupplementen

  • Motivator

Even voorstellen

Mijn naam is Geert en ben samen met mijn gezin woonachtig in Prinsenbeek. Rond mijn zestiende was ik totaal niet fit en kampte met een flink overgewicht. Vanaf dat moment heb ik het roer omgegooid en ben op mijn voeding gaan letten en begonnen met sport. De combinatie van hardlopen, fitness en voetbal was voor mij zowel fysiek als mentaal de ideale combinatie. Gezien dit zo’n positief effect op mij als persoon heeft gehad ben ik van mijn passie mijn beroep gaan maken. Inmiddels ben ik al ruim 16 jaar werkzaam in de sportbranche. Zo heb ik mensen geadviseerd over producten op het gebied van voetbal, running, wintersport, hockey en fitness.

Op dit moment adviseer ik al vele jaren klanten op het gebied van voeding, sport en voedingssupplementen. Tevens heb ik diverse diploma’s behaald waarmee ik mijn kennis heb mogen verbreden en optimaliseren. Mijn drive is om zoveel mogelijk mensen te helpen om ieder gesteld doel te behalen. Mijn passie zit met name in de ‘Fitness’ en ‘Running’. Graag wil ik samen met jou werken aan je gewenste doel! Go For It!

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!

HOE GAAN WE JE HELPEN?

Personal Training

Wil jij de volledige aandacht van jouw Personal Trainer? Dan is 1- op- 1 training het meest geschikt! Samen met je Go For It Personal Trainer ga je iedere training weer tot het uiterste en verleggen we stap voor stap de grenzen.

Duo Training

Train jij liever samen met je vriend(in), buurman/buurvrouw, kennis, collega of partner? Dan is deze DUO Training geschikt voor jou! In deze trainingen staan ‘Fun’ en ‘Resultaat’ centraal. Samen doelen behalen. Let’s train together!

Small Group Training

Train jij liever in een klein groepje van maximaal 4 personen? Met deze Small Group Training ga je iedere training weer samen tot het uiterste. Bij iedere workout staan ‘Fun’en ‘Resultaatgericht’ werken op nummer één.

Lifestyle Coaching

Is het voor jou lastig de juiste structuur te vinden met je voeding? Lifestyle coaching geeft je een laagdrempelig en persoonlijk voedingsschema. Met persoonlijk advies coachen we je naar de juiste structuur en balans.

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!