Waarom Personal Training bij Go For It Pt in Breda?

 • 100% aandacht voor jou!

 • Samen maken wij een persoonlijk plan.

 • Wij motiveren jou om je doelen te behalen.

 • Advies in voeding/supplementen/training onder één dak

 • Vaste Personal Trainer

 • Fysiek als mentaal beter worden

Personal Training

Personal Training in Breda: Uw Wekelijkse Stap naar een Gezonder Leven

In de dynamische wereld van vandaag is het vinden van tijd voor onszelf – laat staan voor onze fitnessdoelen – een uitdaging. Personal training, met name een wekelijkse sessie, biedt een op maat gemaakte oplossing die zich richt op uw unieke behoeften en doelen. Als u in Breda woont en op zoek bent naar een persoonlijke benadering van fitness, dan is ‘Personal Training bij Go For It PT’ de sleutel tot uw succes.

Op Maat Gemaakte Fitness: De Kracht van 1-op-1 Coaching

Bij ‘Go For It PT’ in Breda, begrijpen we dat elke fitnessreis persoonlijk is. Daarom bieden we 1-op-1 trainingssessies aan die volledig zijn afgestemd op wat u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Of u nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van uw algemene conditie of een specifiek sportdoel, onze deskundige coaches zijn er om u te begeleiden.

Maximale Aandacht, Maximale Resultaten

Een wekelijkse personal training sessie bij ‘Go For It PT’ betekent dat u de onverdeelde aandacht krijgt van uw coach. Deze toewijding zorgt voor een geoptimaliseerde training die niet alleen effectief is, maar ook efficiënt. Uw tijd in de onze prive gym wordt maximaal benut, met oefeningen die specifiek zijn ontworpen om u sneller naar uw doelen te leiden.

Meer dan Training: Uw Persoonlijke Motivator in Breda

Onze coaches in Breda zijn meer dan alleen trainers; ze zijn uw persoonlijke motivators. Ze begrijpen dat de weg naar een gezonder leven niet altijd gemakkelijk is. Daarom zorgen ze voor de nodige aanmoediging en steun om u door de moeilijke momenten heen te helpen. Met ‘Go For It PT’ is het niet alleen over het doorstaan van de training; het gaat om het genieten van de reis en het vieren van elke overwinning langs de weg.

Een Holistische Benadering van Fitness en Welzijn

De voordelen van personal training zijn uitgebreid. Naast het ontvangen van een gepersonaliseerde workout, krijgt u ook deskundig advies over voeding en levensstijl, wat essentieel is voor een holistische benadering van welzijn. Uw personal trainer in Breda zal fungeren als uw gids, die u helpt om gezonde gewoontes te ontwikkelen die verder gaan dan de muren van de sportschool.

Begin Uw Transformatie met Go For It PT in Breda

Bij ‘Go For It PT’ in Breda, is het onze missie om u niet alleen te helpen uw fitnessdoelen te bereiken, maar ook om u te helpen een duurzame levensstijlverandering te bewerkstelligen. Het is tijd om de focus op u te leggen en de stap te zetten naar een gezonder, gelukkiger u. Met slechts één personal training sessie per week kunt u beginnen met het transformeren van uw leven.

Let’s go! Go For It, en ontdek de kracht van persoonlijke aandacht in Breda.

Ben jij ondernemer?

Bij go for it pt in Breda draait alles om persoonlijke groei en ontwikkeling. Als eigenaar en personal trainer sta ik klaar om jou te begeleiden tijdens zakelijke coachingsessies waarin we samen werken aan het versterken van jouw vaardigheden en mindset.

Gedurende onze sessies is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Samen duiken we in jouw sterke en zwakke punten, en onderzoeken we hoe je deze kunt benutten om verder te groeien. Daarnaast focussen we op effectieve communicatie, leiderschap en time management. Ik leer je niet alleen over verschillende leiderschapsstijlen, maar help je ook bij het ontwikkelen van een strategisch denkvermogen om je bedrijfsdoelen te verwezenlijken.

In onze sessies staat interactie centraal. Samen bespreken we hoe je problemen kunt aanpakken en oplossingen kunt vinden, terwijl ik je waardevolle technieken aanreik om stress te verminderen en om te gaan met werkdruk. Daarnaast gaan we dieper in op zakelijke skills zoals marketing, sales en financiën, zodat jij jezelf als een ware professional kunt positioneren.

Wat go for it pt onderscheidt, is onze unieke aanpak waarbij we 80 procent van de tijd samen besteden aan jouw ontwikkeling in de zakelijke context. Daarbij ligt de focus op het toepassen van wat we bespreken in de praktijk. De overige 20 procent van de tijd besteden we aan het verbeteren van jouw fysieke fitheid met op maat gemaakte oefeningen en trainingen.

Met go for it pt zet jij de eerste stap naar een succesvolle zakelijke carrière, waarbij zelfreflectie en continue groei centraal staan. Samen gaan we voor de beste versie van jou, zowel op zakelijk als fysiek gebied.

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!

PERSONAL Training pakketten

Basic

75/Per training
 • 1 op 1 training
 • Korte termijn
 • 60 minuten training
 • 1 tot 6 trainingen

Pro

70/Per training
 • 1 op 1 training
 • Inclusief trainingsschema
 • 60 minuten training
 • Minimaal 2 maanden Traject
 • Incl. Vetmeting

Premium

65/Per training
 • Inclusief voedingsschema
 • Inclusief trainingsschema
 • 60 minuten training
 • Minimaal 3 maanden Traject
 • Lange termijn doelstellingen

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!