Boot Sportmassage

Heb je klachten zoals een vermoeid gevoel in je spieren, ben je stijf, heb je stress of hoofdpijn? Een sportmassage kan zorgen voor flexibele spieren en ontspanning. Door het bevorderen van je bloedsomloop en lymfecirculatie (verwerking van afvalstoffen) en het mobiliseren van je spieren voel je je fysiek al een stuk lekkerder, ben je ontspannender en fitter.
Ook optimaliseer je zo de conditie van je spieren. Zeker als je veel sport is massage een onderdeel van je lichamelijke verzorging.
Je gaat toch ook regelmatig naar de kapper?
 • Mathenessestraat 75A

 • 4834 EA Breda

 • 06 11301303

 • www.mendedminds.nl

Mended Minds – Peter Weijmer

Mijn naam is Peter Weijmer, een psycholoog gevestigd in Breda. Ik ben geboren (in 1965) en getogen in deze prachtige stad. In mijn praktijk Mended minds help ik mensen om weer grip te krijgen op (sommige onderdelen van) hun leven. Mijn achtergrond is ruim 20 jaar politie, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het omgaan met mensen in moeilijke situaties. In die tijd heb ik aan de universiteit mijn studie psychologie afgerond.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan verlichting in jouw leven.

Dance Nation Breda

“Dance Nation Breda is een dansschool dat staat voor een fundering om jezelf uit te dagen en je eigen unieke persoonlijkheid een extra boost te geven. Dit door middel van dansen en sporten in een ongedwongen omgeving waarbij gezelligheid, plezier en laagdrempeligheid voorop staat!
Wij bieden lessen aan voor volwassenen in de leeftijdscategorie 18 tot 50+ in de stijlen Hiphop, Dancehall, High Heels, Hiphop feminine, Dance-fit, Broadway jazz, Modern/contemporary, Hatha Yoga en Trampoline dance work-outs. “

Go For It Pt ondersteund de leden van Dancenation Breda met de juiste Lifestyle Coaching en voedingssupplementen daarnaast krijgen alle leden van Go For It PT 20% korting op een abonnement bij Dance Nation Breda.

 • Princentuin 2

 • 4813 CZ Breda

 • www.biancaschutjes.com

Yoga, Meditatie & Healing Breda

Yoga Princenhage – Bianca Schutjes

Zou je naast kracht ook graag meer flexibiliteit in je lichaam willen? Meer rust in je hoofd en ontspanning voor je hele systeem? Wil je graag weten wat yoga voor jou kan betekenen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Probeer dan eens een speciaal op jouw wensen en doelen gerichte privé yogales. 

Ik ben Bianca en heb jarenlang ervaring met het geven van yogalessen, privé yoga en specifieke yogacursussen. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel yoga voor je kan doen, zowel mentaal als fysiek. Yoga is ideaal in combinatie met krachttraining; als je je lichaam naast sterk ook flexibel wilt maken. Het helpt je ontspannen en focussen waardoor je rustiger en efficiënter wordt en minder stress ervaart. Als je flexibeler bent in geest en lichaam kun je ook meer kracht uit je lichaam halen.

Wil je graag proberen of privé yoga iets voor je is? Klanten van Go For It PT krijgen een gratis proefles waarin we samen bekijken en ervaren wat yoga voor jou kan doen.

Neem gerust contact op voor een afspraak of een vrijblijvend telefonisch gesprek: contact@biancaschutjes.com

 • Zandoogjes 15

 • 4814 SB Breda

 • +31 6 41 29 10 15

 • www.fysiokavelaars.nl

Fysiotherapie Kavelaars

Bij Fysiotherapie Kavelaars cs staan we voor persoonlijke begeleiding. Geen alsmaar wisselende behandelaren waar je iedere keer je verhaal weer moet vertellen. Persoonlijke benadering en interesse in de persoon vinden wij heel belangrijk.

Samen met de patient bespreken we wat de oorzaak van de klachten zou kunnen zijn. Geven we tips, oefeningen en werken we aan de juiste voorwaarden om van de klachten af te komen of de klachten onder controle te krijgen. Fysiotherapie Kavelaars cs heeft de beschikking over een moderne en goed geoutilleerde fitnesszaal waar we, indien nodig, samen met u werken aan herstel

Naast reguliere fysiotherapie zijn manuele therapie en sportfysiotherapie onze specialisaties.

Zandoogjes 15 Breda, binnen de muren van sportschool MyLife

info@fysiokavelaars.nl

 • Nieuwe inslag 99

 • 4817 GN Breda

 • 076 5215453

 • www.bress.nl

Bress Breda – More than just Sports

Beleef de ultieme studentensport met BRESS Breda Studentensport! 🎉

Vanaf slechts €125, voor een heel jaar, kun je deelnemen aan onze gloednieuwe fitnessruimte, diverse groepslessen en indoor teamsporten met instructeurs. Krijg exclusieve kortingen bij onze lokale (sport)partners zoals Suikerkist, Lawaaipapegaai, Vier Hoog, Dagje uit Breda, Pasta Kantine en verdiep je in 50+ sporten binnen en buiten BRESS.

Voor ieder lid is er wel iets te doen bij BRESS: sporten, gezelligheid, toernooien, activiteiten of studeren met een drankje in ons sportcafé. Onze slogan is niet voor niks ‘Meer dan alleen sporten!’ Vanaf Avans en BUas fiets je binnen 5 minuten naar ons sportcentrum.

Sluit je aan bij BRESS en maak van je studententijd een fitte en leuke tijd (samen met je vrienden)! 💪👟🏋️‍♀️

Link naar onze lidmaatschappen en informatie over BRESS: https://bress.nl/nl/lidmaatschap/

Bereik dat gewenste doel!

Werk met een persoonlijke aanpak aan je eigen doel!