Sanne Van der vorst
Sanne Van der vorst
2024-02-06
Ik ben nu een aantal maanden aan het sporten bij Geert. Dit doe ik altijd met veel plezier. Ik heb hier veel geleerd over het sporten maar ook over voeding. Er wordt altijd gekeken naar jou als persoon en je kunt ook altijd met je vragen terecht. Onlangs heb ik ook de sportvast kuur gedaan en met goede begeleiding en motivatie heb ik dit met een fijn gevoel gedaan.
Justin Pijnenburg
Justin Pijnenburg
2023-12-05
Bij Go For It PT ben je op het juiste adres als je iemand zoekt die verstand heeft op het gebied van voeding en training. Bij Geert kom ik al enige tijd voor voeding-trainings en supplementen advies. Hij weet waar hij over praat en bied mij een echte meerwaarde. De plannen die Geert op maat uitschrijft zijn professioneel en van kwaliteit. Al met al een echte aanrader voor lifestyle ondersteuning!
Alissa Kleijn
Alissa Kleijn
2023-12-04
Sinds 1,5 jaar sport ik bij Go for it Pt, en ga er elke week met veel plezier heen! Fijne en gezellige trainers en goede resultaten! Toppertjes!
Erica Snoeijer
Erica Snoeijer
2023-11-27
Ik ben begin 2023 bij Geert gestart met PT omdat ik lichamelijke klachten heb waarbij sporten in een groep erg lastig is. Geert heeft echt verstand van zaken en zorgt ervoor dat je blijft bewegen en gedoseerd kracht kunt opbouwen naar wat mogelijk is. Hij denkt altijd met je mee en is flexibel wat trainingstijden betreft. Aanrader dus!
Dominique Boot
Dominique Boot
2023-11-22
Ik heb bij Geert een sportvasten kuur gevolgd en deze kerel heeft mijn ogen geopend. Inmiddels blijvend 10 kg kwijt en mijn leefstijl compleet omgedraaid. Goede supplementen en top service. Dikke aanrader
Astrid Goossens
Astrid Goossens
2023-11-21
Samen met mijn dochter doe ik al bijna een jaar de duo krachttraining, altijd afwisselend, uitdagend en gezellig onder de enthousiaste begeleiding van Geert of Ibe worden we steeds sterker ­č嬭čĆ╝
Merel Goossens
Merel Goossens
2023-11-21
Inmiddels sport ik al een aantal maanden bij Go For It Pt en ik ben erg blij met de duo training van Geert! De lessen zijn altijd gevarieerd en je wordt goed persoonlijk begeleid en gemotiveerd. ­č嬭čĆ╝ Aanrader!
Raymond Tieman
Raymond Tieman
2023-11-20
Met een persoonlijk trainingsschema helpen ze je de grens elke week wat verder te leggen. Leuke en gezellige trainers!
Steffanie Van der made
Steffanie Van der made
2023-11-20
Super gezellige trainers maar ze zetten je wel flink aan het werk! Ik ben altijd blij als ik weer een uurtje gesport heb samen met Ibe. Toppers!!
gina braat
gina braat
2023-11-20
Go for it pt is een motiverend bedrijf om te blijven sporten! Leuke trainers en goede voor uit gang